reklama 11A

Další úspěchy na Sunshine Tour. Michlíčková třetí ve stopětačtyřicítce

ikonka

Ve španělském Vejeru de la Frontera vyvrcholil druhý závodní týden Sunshine Tour. V neděli vybojovala skvělou třetí příčku v soutěži do 145 cm Mariana Michlíčková s Leeve Jungem 2. Dařilo se i Anně Marii Vítek s Chacco´s Amke na parkuru do 135 cm.
21.02.2021 18:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Vůbec nejlepšího umístění dosáhla s českých jezdců v neděli 21. února při Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera Anna Marie Vítek s klisnou Chacco´s Amke. V soutěži s výškou překážek do 135 centimetrů překonala čistě základní parkur i rozeskakování, v němž ztrácela na vítěznou dvojici z Nizozemska necelé dvě sekundy a skončila tak druhá.
 
Neméně velkou radost udělala českým fanouškům Mariana Michlíčková s valachem Leeve Jungem 2. Ta absolvovala základní část soutěže s překážkami na výšce 145 centimetrů taktéž bez penalizace. V rozeskakování chybovala stejně jako Stanislas de Malet s valachem Urican. Tato dvojice byla však o 16 setin sekundy rychlejší a skončila druhá. Prvenství si dvojitou nulou na bodovém kontě vysloužil Juan Ramos v sedle hřebce Iorio, který reprezentuje Argentinu.
 
Velmi pěkný výkon předvedl v soutěži do 135 centimetrů Ondřej Zvára s Quimerem M. Precizní jízdou v čase 48,83 si dojel pro 9. místo.
 
V Grand Prix na úrovni 155 centimetrů nás reprezentovali Emma Augier de Moussac a Aleš Opatrný, ale oba dva se svými svěřenci chybovali. Aleš s Gentlemenem VH Veldhof se s 8 trestnými body umístil čtyřicátý, Emma s Diorem P Z měla o jeden trestný bod navíc, ovšem skončila hned za ním na 41. pozici. 
 
Nejvyšší dvě pozice ve Velké ceně vybojovali belgičtí jezdci. Gudrun Patteet s klisnou Sea Cost Kashmira Z vyhrála před Jeromem Guerym na valachovi Grupo Prom Diego. Čistě dokončilo celou soutěž vč. rozeskakování sedm účastníků. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv Mariany Michlíčkové (reprofoto video)

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE