reklama 11A

Češi září na Sunshine Tour. Opatrný a Gentlemen druzí ve stopadesátce

ikonka

Naprosto úžasný výkon předvedl v pátek 19. února Aleš Opatrný při Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera. V hlavní soutěži do 150 centimetrů vybojoval v sedle Gentlemena VH Veldhof druhou příčku. Na vítěze ztrácel jen tři desetiny.
19.02.2021 18:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Aleš Opatrný opět dokázal, že patří mezi absolutní světovou jezdeckou špičku. V pátek 19. února při soutěži CSI4* s výškou překážek do 150 centimetrů, která je započítávaná do Longines žebříčku Mezinárodní jezdecké federace, obsadil s Gentlemenem VH Veldhof druhé místo.
 
Český reprezentant nestačil v rozeskakování pouze na Francouze Oliviera Perreau s klisnou GL Events Venizia d´Aiguilly. V závěru soutěže jej předstihl o zhruba tři desetiny sekundy. Stejnou soutěž absolvovala z Čechů z Emma Augier de Moussac s Diorem PZ, jež inkasovala 9 trestných bodů. Ondřej Zvára s Quimerem M parkur nedokončil. 
 
Další český úspěch zaznamenala Mariana Michlíčková s Leeve Jungem 2. Soutěž do 140 centimetrů dokončila jako pátá v pořadí. V soutěži do 145 centimetrů byla desátá Emma Augier de Moussac s klisnou Homey. V další stočtyřicítce byla osmá s L-Epsom Shutterfly, desátý pak byl Ondřej Zvára s valachem Fritskem, v sedle Cento Lana jednou chyboval. 
 
Na dotovaných příčkách byli Češi také v soutěžích do 135 centimetrů. V jedné byla šestá Mariana Michlíčková s Human Leaque, v druhé osmá Linda Portychová na klisně Falino. 
 
V pátek se však rozezněla areálem i česká hymna, a to díky Anně Marii Vítek s Mateo di Belle. Tato dvojice vybojovala prvenství na parkuru vysokém 120 centimetrů. S klisnou Mama Mia Picobello Z se umístila šestá za její sestrou Kristínou na Kamirezovi van Orchid´s. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Johana Černá a archiv Mariany Michlíčkové a Anny Marie Vítek, zdroj: V-Team Prague
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE