reklama 11A

Sobotní vrchol při CSI v Ebreichsdorfu: Tretera třetí, Papoušek čtvrtý

ikonka

Skvělé výkony předváděli během soboty v rakouském Ebreichsdorfu dva čeští reprezentanti. V hlavní soutěži s výškou překážek do 140 centimetrů obsadil Vladimír Tretera s Gangsterem V/h Noddevelt třetí příčku. Hned za ním se umístil Kamil Papoušek.
07.11.2020 19:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Hlavní sobotní soutěž při mezinárodních skokových závodech CSI v rakouském Ebreichsdorfu dopadla velmi dobře pro oba české jezdce. 
 
Parkur do 140 centimetrů dokončil Vladimír Tretera se svými koňskými svěřenci bez penalizace. Nejprve v sedle Glierite projel druhou fází v čase 41,34 sekundy, což nakonec stačilo na 18. místo. S Gangsterem V/h Noddevelt byl o poznání rychlejší, čas 34,96 mu vynesl krásnou třetí příčku. 
 
Kamil Papoušek byl v sedle Great Feelinga jen o 14 setin vteřiny pomalejší a taktéž bezchybný. Díky tomu skončil čtvrtý. Ve stejné soutěži sedlal i Warnesse. S tím startoval na začátku startovního pole a jednou s ním chyboval v první fázi. Kvůli tomu se zařadil až na začátek páté destíky.
 
Papouškovi se dařilo již v soutěži pro 6 a 7leté koně na výškách 120/130 centimetrů. V té s Charlynem obsadil druhý řádek ve výsledkové listině.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE