reklama 11C

Vladimír Tretera s Gangsterem skončil druhý v Grand Prix Magna Racino

ikonka

Skvělého úspěchu dosáhl Vladimír Tretera v sedle Gangstera V/h Noddevelt při vrcholu mezinárodních závodů v rakouském Ebreichsdorfu. V Grand Prix Magna Racino na úrovni 145 centimetrů skončil druhý.
08.11.2020 18:07  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Necelou jednu vteřinu dělilo od vítězství v Grand Prix Magna Racino Vladimíra Treteru s Gangsterem V/h Noddevelt. V rozeskakování jedenácti dvojic zopakoval bezchybnou jízdu a v čase 42,11 se ujal vedení. Později jej však předstihl domácí jezdec Markus Saurugg na koni Baloubet By Etl. Jeho čas v cíli byl 41,13 sekundy.
 
Do rozeskakování postoupil také Kamil Papoušek s Warnessem, ale v závěrečné části soutěže dvakrát chyboval a umístil se na konci výsledkové listiny rozeskakování. Přesto z rakouského Ebreichsdorfu bude odjíždět spokojen, neboť si připsal řadu úspěchů v rámcových soutěžích. V nedělní soutěži pro 6 a 7leté koně vyhrál s Charlynem, když projel rozeskakování parkuru se základní výškou 125 centimetrů opět bez penalizace a v nejrychlejším čase 21,48. 
 
V kategorii pětiletých koní se s Kingstonem E umístil jako sedmý. Na parkuru do 120 centimetrů se také rozeskakoval, ale v tomto případě zapisoval jednu chybu. Soutěž do 135 centimetrů absolvoval Papoušek s Lokim a Great Feelingem. Po jedné chybě s nimi bral 20. a 22. příčku. Na 23. řádku pro změnu figuroval s velmi podobným výsledkem Vladimír Tretera na Glierite. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE