reklama 11B

Dění v týdnu: Češi v plném závodním nasazení. V Ocale pokračuje Liga národů

ikonka

Čeští jezdci se i v předposledním březnovém týdnu předvedou na mnoha akcích v zahraničí, zejména v Evropě. V Ocale v USA se pojede další kolo Ligy národů. Je pozvaná i Sára Vingrálková. Na domácí scéně vyvrcholí seriál Zimního jezdeckého poháru.
19.03.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Martin Dokoupil  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Předposlední březnový týden bude na jezdecké akce opravdu bohatý. Mezinárodních závodů v zahraničí, na kterých se představí čeští jezdci, je dlouhá řada. Jen parkurových je šest. 
 
Ve španělském Vejeru pokračuje Sunshine Tour. Do soutěží CSI4* tam nastoupí Aleš Opatrný, Mariana Michlíčková, Anna Kostková a Emma Sophia Španko. Další česká jména budou v jednohvězdové úrovni i v soutěžích pro mladé koně. Ve Španělsku budou závodit také Linda Portychová, Anna Marie Vítek a Kristina Vítek, a to v Olivě.
 
Do italského Busto Arsizio jsou nahlášené Tereza Binarová a Natálie Kovářová a v Lieru v Belgii nastoupí do CSI Zuzana Janatová nebo Emma de Moussac. Početná skupina jezdců si vybrala za svůj cíl Šamorín na sousedním Slovensku. V přihlášce je přes dvě desítky jmen, mezi nimi Jan Štětina, Viktor Skutecký, Natálie Soukupová, Klára Hlaváčková či Daniel Hakr.
 
V Ocale na Floridě bude pokračovat nová týmová série FEI League of Nations. Vrchol v podobě soutěže vybraných národních družstev se pojede v sobotu 23. března. Nás vedle této soutěže budou zajímat i výkony české reprezentantky Sáry Vingrálkové, která byla pozvána do CSIO5*.
 
Na zahraničních závodech bude mít zastoupení i česká drezura. Aneta Valeriánová zamíří na CDI dětí do polské Wroclawi.
 
Domácí kalendář nabízí vrchol halové série Zimního jezdeckého poháru. Finále proběhne 23. – 24. března v Královicích. Na programu budou parkurové i vozatajské soutěže. Ve Svržně se budou konat drezurní závody, skákat se bude také v Nových Zámcích nebo Zduchovicích.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE