reklama 11C

Dění v týdnu: Jih Evropy i Slovensko. Češi zamířili na závody do zahraničí

ikonka

Během třetího březnového víkendu se čeští jezdci představí na mezinárodních závodech v zahraničí. Velký zájem je o starty v Šamoríně, v italském městě Gorla Minore či v Olivě a Vejeru ve Španělsku. V Brně bude pokračovat Zimní jezdecký pohár.
13.03.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: poskytlo MET Oliva  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Týden od 11. do 17. března přinese řadu zahraničních závodů, na které se chystají jezdci z České republiky. Vejer de la Frontera ve Španělsku je už po mnoho týdnů dějištěm parkurové Sunshine Tour. Mítinku CSI se o třetím březnovém víkendu účastní mimo jiné členové reprezentačního týmu Anna Kellnerová a Aleš Opatrný. Nechybí ani Mariana Michlíčková, Kateřina Tomanová či Emma Sophia Španko. 
 
Dalším akcí, která se koná ve Španělsku, je CSI v Olivě, kde startují Kristina a Anna Marie Vítkovy a Linda Portychová. Václav Staněk se představí v Ocale v USA. Početná výprava měla za cíl CSI v Šamoríně. Na soupisce je bezmála třicet českých jmen, mezi nimi Miloslav Příhoda, Sára Vingrálková, Vladimír Tretera, Jan Štětina, Marek Klus či Lucie Strnadlová.
 
Do italského města Gorla Minore zamířili Nikola Bielíková, Natálie Kovářová nebo Jiří Tměj. Itálii si za cíl vybral také jezdec všestrannosti Jaroslav Abík, který s Madockem nastoupí v Montelibretti do CCI4*. Lucie Bernárová se účastní drezurních závodů CDI v Addingtonu. 
 
Domácí kalendář nabídne další kolo Zimního jezdeckého poháru. Vozatajské soutěže se odehrají v sobotu 16. března v hale Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. V sobotu se také bude skákat v Popicích, o den později pak ve Velvarské Olovnici. Heroutice zažijí v neděli drezury. V Mělníku se bude závodit v parkurech i drezuře. 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE