reklama 11B

Dění v týdnu: V Dauhá startuje Global Champions, doma pokračuje zimní túra

ikonka

Na přelomu února a března odstartuje v Dauhá letošní parkurová série Global Champions, a to za české účasti. Na soupiskách je Sára Vingrálková. Čeští jezdci budou závodit i jinde v Evropě. Na domácí půdě pokračuje seriál Zimního jezdeckého poháru.
27.02.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Stefano Grasso  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Týden od 26. února do 3. března nabídne další kolo Zimního jezdeckého poháru. V Tlumačově budou o další body do tabulky závodit jezdci spřežení. Ve Frenštátě a Nových Zámcích se bude skákat v hale, v Roupově na Plzeňsku se odehrají drezurní závody.
 
Mnohem živěji je v zahraničí. Čeští jezdci zůstávají ve Vejeru ve Španělsku, kde probíhá tradiční několikatýdenní Sunshine Tour. Na přelomu února a března se tam při mítinku CSI předvedou Anna Kellnerová, Jaroslav Šíma a Adam Písařík. Drezurní jezdkyně Tereza van Melderen je přihlášená na závody CDI do Lieru.
 
Hlavním lákadlem týdne bude pro parkurové fanoušky zahájení letošního ročníku Global Champions. První kolo se bude konat v Dauhá za účasti Češky Sáry Vingrálkové, která je v letošní sezoně posilou týmu Scandinavian Vikings. Ligová soutěž družstev je na programu 1. března a o den později proběhne Grand Prix v rámci LGCT. Z Pražských lvů se při úvodním mítinku představí belgičtí jezdci Pieter Devos a Niels Bruynseels a Nizozemec Jur Vrieling.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE