reklama 11D

Decathlon nabízí: Ani teplo, ani zima. Je třeba mikiny Fouganza 500

ikonka

/PR článek/ Určitě to také znáte - odpoledne jedete do stáje jen v tričku, protože sluníčko krásně svítí a je vám teploučko. Než ale stihnete všechnu práci, slunce už zapadá za obzor a začíná se ochlazovat. Tehdy je ten pravý čas přiobléknout mikinu.
06.05.2020 12:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Dámská jezdecká mikina Fouganza 500 byla navržena tak, aby každý detail přinášel něco navíc. Materiál je pružný, takže se přizpůsobí každému pohybu, ať už v sedle, nebo na zemi. Díky projmutí v pase lichotí střih každé postavě, vzadu je prodloužený, a tak se mikina nevyhrnuje. Prodloužené rukávy zakrývají hřbet ruky, ale zároveň nepřekáží v otěžích. Předek mikiny je pokryt lehkou a hladkou vrstvou materiálu, díky čemuž neprofoukne a zároveň se z něj snadno odstraní špína. 
 
Jedna ze zaměstnankyň Decathlonu Andy mikinu okomentovala takto: “Mám ji jen necelý měsíc a musím říct, že je naprosto skvělá. Nosím ji společně s vestou, nebo i samostatně, pokud je teplo, ale fouká studený vítr. Mikina neprofoukne, ale zároveň se v ní člověk příliš nezpotí. Často se mi stává, že se o mě kůň otře v první minutě, kdy k němu přijdu. Tady stačí vzít houbičku, předek mikiny otřít a jsem zase čistá. Kombinace tmavě modré a růžové působí moc hezky, střih je elegantní a padne i jezdkyním se širšími boky. Upřímně mi ji závidí i mamka, která by ji nosila jen tak do města.”
 
Mikinu skvěle zkombinujete s dalšími produkty z letní kolekce 2020. A pokud by vám do šatníku víc zapadla decentní klasika, v naší nabídce najdete i nestárnoucí černou variantu.
 

Jezdeckou mikinu 500 zakoupíte on-line na e-shopu nebo v kamenných prodejnách Decathlon s otevřeným oddělením jezdectví.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE