reklama 11D

Čtyřletý hnědák Butterfly bral nejvyšší známku drezurního KMK v Písku

ikonka

Ve středu 19. srpna proběhlo v Zemském hřebčinci v Písku další kolo drezurních soutěží Kritérií mladých koní. Na předních příčkách se nejčastěji objevují koně z nebanického chovu a z JK Falea. Nejvyšší známku si vysloužil čtyřletý hřebec Butterfly 5.
19.08.2020 21:47  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Čtyřletý tmavý hnědák Butterfly 5, kterého prezentovala při píseckém drezurním KMK Tereza Hábová, získal od rozhodčích nejvyšší známku napříč kategoriemi. Ve výsledkové listině má zapsáno 85,200 %. 
 
Na předních příčkách se také objevili koně z Jezdeckého klubu Falea v sedle s Petrou Miki Civišovou. Amore Millefiori vyhrála kategorii čtyřletých klisen, Faible byla v této soutěži třetí. Stejná jezdkyně představila čtyřletého valacha Limited Edition, jenž byl druhý ve své kategorii. 
 
Dvě druhá místa putovala do Nebanic. Mezi čtyřletými klisnami brala pomyslné stříbro Wia 1, jíž sedlala Karolína Šimáčková. Pětiletý Vivaldi byl rovněž druhý, a třetí příčku pak tato jezdkyně obsadila s valachem Well Done narozeným v roce 2016.
 
Mezi vítězné dvojice v Písku pak patřily také Klára Dohodilová a Antoniette v pětiletých koních a Dzyana Dzyuba a Avelange mezi šestiletými klisnami. Blýskla se i Sabina Brettová na First Love, která byla v téže soutěži druhá.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE nebo v JIS ČJF
 
Foto: Hana Štěrbová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE