reklama 11D

Drezurní mistrovství Evropy začalo pro mladé Čechy šťastně i nešťastně

ikonka

Pondělí 10. srpna přineslo na mistrovství Evropy v drezuře dětí a juniorů velice šťastné chvíle, ale i ty méně. Jako první se na start postavila nejmladší členka českého týmu Johana Vašáryová s Firestonem a vedla si velice dobře!
11.08.2020 09:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Johana Vašáryová s Firestonem během prvního soutěžního dne mistrovství Evropy v drezuře dětí a juniorů v maďarském Pilisjászfalu u Budapešti obsadila s výsledkem více než 75 % skvělou osmou příčku ve FEI úloze dětí úvodní - B. Porazili ji jen čtyři holandské jezdkyně a tři německé.
 
V úloze FEI družstev byla jako první na startu Tereza Matoušková s Paolo Il Bello. „Terka S Paolem předváděli velice hezkou úlohu do chvíle omylu. Nejmladší členka týmu se bohužel nebyla schopná zkoncentrovat a byla vyloučena pro třetí omyl, a tím je bohužel její start na mistrovství Evropy končen. Pravidla jsou neúprosná,“ uvedla členka české výpravy Lenka Sekaninová.
 
„Druhou českou juniorkou, která měla přijít na start byla Julie Sekaninová. Při odchodu na opracovište však byla trenéry zastavena a vrácena zpět. Soutěž byla přerušena pro přicházející velkou bouřku. Ta se nám naštěstí vyhnula a Julie s valachem Rock for Hit nastoupila na start o necelé dvě hodiny později,“ informuje dál Lenka Sekaninová. Pro tuto dvojici to byla teprve třetí společná úloha, a to se podepsalo v nejistotách v některých cvicích. Celkový výsledek necelých 65 % je zařadilo na 19. místo po prvním dnu. 
 
„V úterý odstartují z české ekipy ještě juniorky Eliška Skřivanová a Eva Vavříková. V odpoledních hodinách potom do FEI úlohy družstev děti nastoupí Johana Vášáryová,“ dodává Lenka Sekaninová.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }