reklama 11B

Třikrát vítězná Johana Vášáryová. S Firestonem ovládla CDI Zakrzów

ikonka

Stejně jako na konci minulé sezony se i tentokrát v polském Zakrzówě prezentovala Johana Vášáryová s Firestonem. Všechny své tři starty v dětské kategorii proměnila ve vítězné, za nedělní výkon získala 77,903%. Druhá skončila s Filipou mezi juniory.
25.04.2021 19:10  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V polském Zakrzówě skončil mezinárodní drezurní mítink, jehož dětskou kategorii doslova ovládla česká dvojice ve složení Johana Vášáryová a Firestone. Od pátečního startu byla vždy na čele výsledkové listiny a za nedělní výkon obdržela hodnocení 77,903%. I druhé místo si od pátku držela Češka Kateřina Sekaninová s Handiness. Za nedělní individuální drezurní úlohu byla ohodnocena 74,385%.  
 
Johana Vášáryová pokračovala na úspěšné nedělní vlně i mezi juniory s klisnou Filipou. Od rozhodčích si vysloužila skóre 73,075%, což stačilo na druhém místo ve freestylu. Lépe si vedla pouze německá jezdkyně Rose Oatley s Rock Revolution, která v této kategorii zvítězila. Na páté místo dosáhla Tereza Matoušková s valachem Paolo Il Bello, jímž bylo uděleno 70,380%.  
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

Foto: Lukasz Kowalski



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE