reklama 11B

Ben Maher bude otcem. Manželka olympijského vítěze to uvedla na sítích

ikonka

Olympijský vítěz v parkurovém skákání z Tokia Ben Maher bude již brzy otcem. Manželka nejlepšího britského jezdce Sophia prozradila na sociálních sítích, že narození potomka očekávají v červnu. Zda to bude holčička, nebo chlapeček zatím neuvedla.
02.02.2022 22:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ben Maher se s partnerkou Sophií oženil v srpnu 2021, jen pár týdnů po návratu z olympijských her. Zprávu o jejím těhotenství převzalo začátkem února ze sociálních sítí hned několik zahraničních webů o koních a jezdectví. 
 
Ben Maher je aktuálně pátým nejlepším jezdcem ve skokovém žebříčku Mezinárodní jezdecké federace. Před ním jsou Henrik von Eckermann, Daniel Deusser, Martin Fuchs a světová jednička Peder Fredricson.
 
Maher s valachem Explosionem W vloni v srpnu ovládl olympijské hry v Tokiu a představil se s ním také v listopadu během pražské Super Grand Prix při galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs v libeňské O2 areně.
 

Psali jsme: Ben Maher s Explosionem to dokázal! Je olympijským vítězem ve skocích

 

V této prestižní soutěži LGCT vyhrál v roce 2019 a úspěšný byl i tentokrát. V sedle fenomenálního valacha skončil třetí za Sergiem Alvarezem Moyou s Alamem a Henrikem von Eckermannem na King Edwardovi. 
 
Další velmi cenný triumf si do sbírky připsal v první polovině prosince, kdy v Ženevě s Explosionem ovládl Rolex IJRC Top Ten Final pro deset nevýše postavených jezdců žebříčku FEI. 
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová
Zdroj: Equnews, FEI



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE