reklama 11B

Abík lídrem mistrovství ČR 2021 ve všestrannosti. V U25 vede Orctová

ikonka

V pátek pokračoval ve Vrchovanech program mistrovství České republiky ve všestrannosti drezurními úlohami jezdců na velkých koních. V seniorské kategorii předvedl nejlepší výkon Jaroslav Abík s Madockem, jehož bodové skóre je 28,57.
30.07.2021 17:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Druhou nejlepší drezurní úlohu v mistrovské soutěži seniorů při šampionátu všestrannosti ve Vrchovanech předvedla Lucie Příhodová s Cry Boyem. Na vedoucího Jaroslava Abíka v sedle Madocka ztrácí jeden bod a jedenáct setin k tomu. S rovnými 30 body je aktuálně třetí Kristýna Krakovská se Zackem.
 
V soutěži jezdců do 25 let vede Eliška Orctová a Kirea. Tato dvojice jako jediná obdržela méně jak 30 bodů, konkrétně bude vstupovat do sobotního krosu s 29,39 body. Druhý Matěj Sukdolák na Qaidovi má 32,80 bodů, třetí je Barbora Vaňková s Rivierou 7, jejíž bodová penalizace po drezuře je 34,39.
 
Lídrem v kategorii starších juniorů je Tereza Látalová na Pedrovi 9 s 28,26 body. Čtrnáct setin pod hranicí 30 bodů jsou Viktor Regnard a Eltio. Naopak 15 setin přes tuto magickou hranici inkasovala prozatím třetí Anna Havlová s koněm Dexter 5. 
 

Psali jsme: Mistrovská všestrannost ve Vrchovanech. Program zahájili poníci

 
Mezi mladšími juniory se pod 30 bodů nikdo nedostal. O 18 setin navíc mají Nela Havelková a Ladaron 1. V soutěži dětí vedou Kristýna Přikrylová a Lowen. Jejich skóre je pouhých 25,67 bodů. 
 
V sobotu mistrovství České republiky všestrannosti pokračuje ve Vrchovanech terénní zkouškou. Přímý přenos z ní nabídne od 9:00 hodin internetová televize EquiTV.cz.
 
Foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE