reklama 11A

Ve Zduchovicích se schyluje k mistrovství ČR pony

Další sady medailí se rozdají mistrům České republiky ve Zduchovicích. Tamní pořadatel organizuje ve dnech 11. – 14. srpna národní šampionát jezdců na pony v drezuře a parkurovém skákání. Zároveň se tam odehraje finále Stylšampionátu pony 2016.
09.08.2016 10:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Mistryní ČR se loni stala Adéla Opatrná. Foto: Kateřina Návojová

Program zduchovického mítinku začíná ve čtvrtek 11. srpna. Parkurové jezdce čeká finále Stylšampionátu v obou věkových kategoriích, tedy 8 – 12 let a 13 – 16 let. Drezurní dvojice pojedou první den Šampionát nadějí.
 
Mistrovské soutěže odstartují v pátek 12. srpna, kdy mají na programu všechny tři kategorie v drezuře i parkuru první kola. O den později se jedou druhá kola, skokoví jezdci změří zároveň síly v Šampionátu nadějí.
 
Medaile se rozdají v neděli 14. srpna, kdy se odjedou třetí a zároveň finální kola mistrovství ČR. V obou disciplínách jsou vypsané kategorie dětí ve věku 8 – 12 let na pony do 135 cm, 8 – 12 let na pony B a jezdci ve věku 13 – 16 let.
 
Pořadatel připravil bohatý doprovodný program, v sobotu mimo jiné čeká závodníky i diváky večerní diskotéka, a účast na přislíbila i Dara Rolins.
 
Startky a výsledky budeme aktualizovat v záznamu – viz. odkaz níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE