reklama 11B

7. kolo Pony-games cupu, aneb pohoda na východě

Prázdniny na severní Moravě začaly turnajem v pony-games. V Kobeřicích se totiž v sobotu 2. července konalo 7. kolo Pony-games cupu. Probíhalo v rámci tamního jezdeckého dne, který má již dlouhou tradici a těší se velké oblibě...
03.07.2016 22:57  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Divácká kulisa tedy byla skvělá a na výkonech týmů to bylo znát
 
Turnaje se tentokrát jely tři. První byl ukázkový, určený pro ty nejmenší děti, které si ještě úplně nezvládnou vést poníka samostatně, a proto absolvovaly hry s vodičem. Všichni ale závodili naplno a ne jinak tomu bylo i v kategorii následující, do 18 let, která potvrdila, že děti pilně trénují a každým turnajem se zlepšují. Jezdily v rychlém tempu a téměř bezchybně, takže sudí neměli ani moc práce. Po zásluze se z vítězství radoval zkušenější z Trojanovických týmů, který předstihl své dvojče o pět bodů. V turnaji dětí do 12 let nastoupily tři týmy a zlato putovalo opět do Trojanovic.
 
Slunečný turnaj v Kobeřicích potvrdil, že pony-games již získaly pevnou půdu pod nohama a řada klubů je zařadila jako svou další disciplínu (příkladem je TJJ Lucky Drásov, v jehož týmu nastoupila i jezdkyně, která nás bude letos representovat na MS ve voltiži). 
 
Další setkání bude až v srpnu, ale zato ve velkém styluOlomoucký turnaj budou rozhodovat dva mezinárodní rozhodčí z Francie a budou mu předcházet stáže v Hořovicích, Martinicích a v Trojanovicích.
 
Podrobné informace naleznete na www.pony-games.cz . 



Štítky: PGCpony
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE