reklama 11D

ČJF vyhlašuje pony Šampionát nadějí 2016

Česká jezdecká federace vyhlašuje Šampionát nadějí 2016, jehož finále se bude konat při MČR pony skoky a drezura. Jedná se o kombinovanou soutěž jednotlivců složenou ze dvou zkoušek, a to drezurní a skokové.
15.06.2016 10:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Konaná ve dvou, případně třech dnech, přístupná pro jezdce na pony do 12 let startující maximálně druhým rokem na pony do 135 cm KVH, složená z jedné dané drezurní úlohy a dvou kol skokové soutěže hodnocené na styl.
 
Jezdec se v soutěži může v rámci drezurní zkoušky a prvního kola skokové zkoušky prezentovat se dvěma koňmi. Pro druhé kolo skokové zkoušky si již jezdec musí vybrat pouze jednoho koně. Soutěže se mohou účastnit pony do 135 cm KVH starší věku 5 let, dvojice nesmí zároveň startovat v Mistrovství České republiky.
 
Kvalifikační podmínky dvojice pro účast v Šampionátu nadějí je následující. – Dosažení minimálně 55 % ve dvou úlohách stupně obtížnosti minimálně požadované pro drezurní zkoušku. Jako kvalifikace se uznávají také úlohy absolvované v soutěžích s velkými koňmi (pro úlohu P2 jsou to úlohy Z1, Z2, Z3 a vyšší) a absolvování minimálně 2 parkurů stupně obtížnosti obou kol skokové zkoušky ( tj. 2 x ZLPS a vyšší pro pony výškové kategorie „S“; případně 2 x ZPA a vyšší pro pony výškové kategorie „A“) s výsledkem maximálně 8 tr. bodů celkem pro dvojici, nebo absolvování minimálně dvou parkurů dané obtížnosti pro výškovou kategorii v rámci seriálových kol Styl šampionátu pony 2016 v bodovém ohodnocení minimálně 7,0 bodu. Kvalifikace musí být plněna do termínu uzávěrky MČR 2016 a potvrzení kvalifikace se odevzdává na přiloženém formuláři spolu s přihláškou na MČR dle instrukcí v rozpisu MČR 2016, splnění kvalifikace kontroluje pořadatel finále.
 
Finále Šampionátu nadějí se koná v rámci MČR pony S+D 2016 ve Zduchovicích 11. – 14. 8. 2016.
 

PODROBNÉ INFORMACE NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE