reklama 11D

V Nových Zámcích se skákalo letos naposledy venku

ikonka

V areálu Dvůr Nové Zámky se během uplynulé soboty 14. října uskutečnily letos poslední skokové závody konané na venkovním kolbišti. Závodilo se do soutěže na stupni obtížnosti L**, kde si pro vítězství nakonec dojel Josef Kincl mladší…
16.10.2017 14:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Závodní den přinesl celkem šest soutěží, z toho dvě byly vypsané jako hobby. V nejvyšší soutěži toho dne, což byl parkur stupně L** s výškou překážek 120 centimetrů, se představilo celkem 10 dvojic. Nejlepší výkon zde podal Josef Kincl mladší, který v sedle G-Pleasure D.D. dokončil v suverénně nejlepším čase. Druhý Štěpán Filipn s Butterfly-B totiž ztratil na vítěze více jak čtyři vteřiny.

Na závodech se celkově představilo téměř 200 startujících, kteří si nechtěli nechat ujít poslední příležitost užít si letos v tomto areálu venkovní závody. Nejedná se však o poslední akci v tomto roce. Pořadatelé totiž chystají ještě jedny halové závody, které by se měly uskutečnit na začátku prosince, konkrétně 4. 12. Vypsané soutěže budou velice podobné a opět se bude skákat do stupně obtížnosti L**.

Na stránky pořadatele se můžete podívat TADY. Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE