reklama 11D

Areál Nové Zámky hostí OM v drezuře

Drezurní mistrovství pro Severomoravskou oblast se uskuteční v rámci závodů konaných ve dnech 16. – 17. září v Nových Zámcích. Pro jezdce bude připraveno celkem 17 drezurních úloh, které se pojedou samozřejmě i jako otevřené pro všechny zájemce…
12.09.2017 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Areál Dvůr Nové Zámky bude dva dny patřit výhradně drezurním soutěžím. Na programu budou jak dvě hobby soutěže, tak úlohy pro začínající jezdce od stupně Z. Nejvyšší sobotní soutěží bude úloha na stupni obtížnosti ST, a to SG/2016.  Mezi přihlášenými jezdci nechybí Petra Balnarová, Pavel Liška, Lenka Kočí či Michaela Schwarzová.

V neděli se bude zahajovat úlohou Z2 a o závěr závodů se postará soutěž stupně S, a to drezurní úloha JJ.  V ní by se mělo představit zhruba deset jezdců. Oba dva dny zároveň nechybí ani úlohy vypsané pro pony jezdce.

Jezdci ze Severomoravské oblasti budou v rámci mistrovské soutěže bojovat ve dvoukolových zkouškách, přičemž první kolo bude na programu v sobotu a to druhé v neděli. Závodit se bude v kategoriích jezdci na pony 8-12 let, jezdci na pony 13-16 let, děti, junioři, mladí jezdci a senioři. Senioři se představí ve dvou kategoriích, a to A a B.

Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže. Posléze tam naleznete startovní a také výsledkové listiny. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE