reklama 11C

Drezurní KMK 2017 odstartuje v Nových Zámcích

První letošní chovatelský závod určený pro mladé drezurní koně takzvané Kritérium mladých koní se pojede v Nových Zámcích ve dnech 20. a 21. května. Vedle speciálních úloh pro čtyř, pěti a šestileté koně se pojedou i další otevřené soutěže.
19.05.2017 13:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Bezmála dvacet drezurních soutěží je na programu během závodů, které se odehrají 20. a 21. května v Nových Zámcích. Otevřené úlohy budou od úrovně obtížnosti Z až do S. 
 
Tři soutěže jsou speciálně určené pro mladé koně a započítávají se do hodnocení seriálu KMK v drezuře. Klisny, hřebci a valaši narození v letech 2011, 2012 a 2013 se představí v obou dnech v úlohách sestavených přímo pro tyto ročníky. 
 
Do kategorie čtyřletých jsou nahlášeni Tango 12 s jezdkyní Karolínou Šimáčkovou a Lilit s Kamilou Kotyzovou. Čtyři koně figurují na soupisce do úlohy pro pětileté: Manillon V, Carerra, Monet 9 a Gleráno. V nejstarší kategorii je kůň Rozruch. 
 
Úlohy do KMK jsou otevřené i dalším závodníkům. Do seriálu se počítají kvalifikační výsledky jen koním písemně nahlášeným na ČJF. Více ke KMK najdete ZDE
 
Startky a výsledky jsou v záznamu závodů níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE