reklama 11B

Světový pohár v Nebanicích s TOP jezdci na startu

ikonka

Od čtvrtka 2. srpna startují v Nebanicích u Chebu mezinárodní vozatajské závody CAI3*. Soutěž kategorie čtyřspřeží je započítávaná do Světového poháru a vedle domácí špičky přilákala i některá zvučná jména z nejvyšších pater světového žebříčku.
31.07.2018 11:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Kompletní trojice Nesvačilů, tedy Jiří Nesvačil senior, Jiří Nesvačil junior a Radek Nesvačil se představí v českých barvách v kategorii čtyřspřeží při CAI Nebanice. Budou však mít silnou konkurenci. 
 
Podle přihlášek by měl dorazit Švýcar Jerome Voutaz, jedenáctý muž světového žebříčku, dále maďarský reprezentant Jozsef Dobrovitz, který je momentálně na osmém místě a také čtvrtý nejlepší vozataj světa Francouz Benjamin Aillaud. Ten v Nebanicích loni nenašel přemožitele, když za sebou nechal na druhém místě Jeroma Voutaze.
 
Připraveny jsou i soutěže jednospřeží a dvojspřeží. Česká republika má početné zastoupení v singlech, v kterých budou startovat Libor Kurka, Ota Bareš, Jan Exnar a Markéta Jelínková. V párech se představí Josef Drábek a Jan Nesvačil. 
 
Celkem míří do Nebanice jezdci z deseti zemí. Program začíná drezurou, která se pojede v pátek. Sobota nabídne maraton a v neděli 5. srpna uzavřou mítink jízdy mezi kužely.
 

Výsledky z CAI Nebanice najdete ZDE 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE