reklama 11A

Jiří Nesvačil mladší vede CAI v Lipici po maratonu

ikonka

Český reprezentant Jiří Nesvačil mladší si drží první místo průběžného pořadí při mezinárodních závodech CAI ve slovinské Lipici i po sobotním maratonu. Dne 7. července totiž předvedl druhou nejlepší jízdu, což mu stačí na průběžné vedení…
07.07.2018 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jiří Nesvačil mladší získal v sobotním maratonu celkem 104,09 trestných bodů. To byl druhý nejlepší výsledek v rámci kategorie čtyřspřeží. Lepší byl jen další český reprezentant, a to Radek Nesvačil. Za svoji jízdu získal 101,99 trestných bodů a více se přiblížil první pozici. Na tu však stále ztrácí více jak šest bodů. Vedoucí Jiří Nesvačil mladší má po dvou částech soutěže spřežení na kontě 156,65 trestných bodů.

Výrazně si však díky maratonu polepšil Jan Exnar. Tento český zástupce závodí v soutěži jednospřeží při CAI3* a posunul se z šesté pozice na průběžné druhé místo. Předvedl totiž velice vydařenou jízdu, který byla druhá nejlepší. To mu díky velice malým rozdílům po drezuře zajistilo posun vpřed. Nyní má na kontě 148,51 trestných bodů a na první místo ztrácí necelých pět bodů.

Další dva čeští jezdci závodí v kategorii jednospřeží při CAI2*. Libor Kurka je po dvou dnech aktuálně třetí, když má na kontě 159,50 trestných bodů. Hned o příčku níže figuruje ve výsledcích další české jméno. Ota Bareš má na kontě 170,02 trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE