reklama 11D

Nesvačil se posunul po maratonu na třetí místo

ikonka

Sobotní den 16. června se vydařil českému jezdci Jiřímu Nesvačilovi. Se svojí čtyřkou startoval při mezinárodních závodech CAI3* v rakouském Altenfeldenu a po dobrém výkonu v maratonu si český zástupce polepšil na průběžné třetí místo…
16.06.2018 22:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český zástupce Jiří Nesvačil starší zajel se svým čtyřspřežím čtvrtý nejlepší výkon v rámci sobotního maratonu. V součtu to pak českého reprezentanta posunulo v této náročné soutěži na průběžné třetí místo. Po dvou závodních dnech má na kontě 217,86 trestných bodů.

V rámci soutěže dvojspřeží při CAI3* je zatím nejlepším Čechem Jan Nesvačil, který je aktuálně jedenáctý. Posunul se tak o dvě příčky výše oproti umístění po drezuře. Jen o jedno místo níže je pak v průběžné výsledkové listině další český reprezentant, a to Radek Nesvačil.

Zlepšení zaznamenal i Jan Exnar, který závodí při CAI3* v kategorii jednospřeží. Díky sedmé nejlepší jízdě v maratonu je po dvou dnech aktuálně patnáctý.

V soutěži CAI2* pro dvojspřeží pony pokračují dále již jen dvě dvojspřeží. Díky vydařené sobotní jízdě v maratonu se do čela posunul Michal Kořínek. Následuje ho mladý reprezentant Vít Vlašic. Jeho otec Petr Valšic startuje v národní soutěži čtyřspřeží, v níž si na konto zatím připsal 228,80 trestných bodů.

 

Výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE