reklama 11D

Jiří Nesvačil mladší vítězem CAI3* v Lipici

ikonka

Ve slovinské Lipici vrcholily během nedělního dne 8. července mezinárodní závody ve spřežení. Při CAI3* kategorii čtyřspřeží potvrdil svoji dobrou formu Jiří Nesvačil mladší a díky nejlepšímu nedělnímu výkonu v parkuru si dojel pro celkové vítězství…
08.07.2018 14:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během nedělního dne byl pro všechny kategorie těchto mezinárodních závodů připraven závěrečný parkur. V kategorii čtyřspřeží předvedli výborné výsledky čeští reprezentanti. Celkovým vítězem se nakonec stal Jiří Nesvačil mladší, který vedl od prvního dne. V neděli navíc předvedl nejlepší jízdu v parkuru, když inkasoval pouze 6,16 trestných bodů.

Díky tomuto výsledku zvítězil s velikým náskokem. Celkově tak obdržel 162,81 trestných bodů. Druhý nejlepší výkon jak v neděli, tak i celkově, podal další český zástupce. Radek Nesvačil dokončil soutěž čtyřspřeží s výsledkem 188,70 trestných bodů.

V soutěži jednospřeží při CAI3* se Janu Exnarovi v neděli tolik nedařilo, a nakonec se propadl na osmé místo konečného pořadí. Naopak velice dobrý výkon podal v parkuru Libor Kurka. V kategorii jednospřeží CAI2* si v neděli zapsal nejlepší výsledek, v celkovém hodnocení mu to však na lepší jak třetí místo nestačilo. O jednu příčku níže skončil Ota Bareš.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE