reklama 11A

Špičkové jezdce přivede 10. kolo LGCT do Chantilly

Plejáda špičkových jezdců z devatenácti zemí se představí v dalším netrpělivě očekávaném kole Longines Global Champions Tour, které proběhne od 17. do 19. července ve francouzském Chantilly. Nebude chybět Scott Brash, jenž je ve vrcholné formě.
15.07.2015 10:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Loňské kolo v Chantilly vyhrál Švéd Bengtsson. Foto: LGCT / Stefano Grasso

Vítěz předchozího kola v CascaisEstorilusvětový jezdec číslo jedna Scott Brash (GBR) je horkým adeptem na toho, kdo sesadí z vedoucí pozice Portugalku Lucianu Diniz. V aktuálním žebříčku na ztrácípouhých 32 bodů. S oběma jezdci v akci, kdy Scott Brash je na dosah vedení čeká diváky jistě vzrušující etapa LGCT, která se blíží pomalu k vrcholu sezony.
 
Ben Maher (GBR), Maikel van der Vleuten (NED), Jessica Springsteen (USA), Bertram Allen (IRL), Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani (QAT), Eric Lamaze (CAN), Edwina Tops-Alexander (AUS) a Rolf-Göran Bengtsson (SWE) svedou také bitvu o lepší pozice na žebříčku, když se celá série nezadržitelně blíží ke konci. Je to ale loňský vítěz celé série Scott Brash, na kterého se bude soustředit pozornost při návratu soutěže do Francie. Jistě se bude snažit zopakovat úspěchy z Miami, Monaka a Estorilu. Ale Luciana Diniz rozhodně také vypadá odhodlaně udržet se na své pozici
 
Desáté kolo LGCT bude zpět na francouzské půdě hostit elegantní město Chantilly, známé pro svůj zámek a vyhlášené dostihové závodiště a samozřejmě také pro lahůdkukrém Chantilly. Město je ale hlavně považováno za nepsané hlavní město koní ve Francii. Není tedy lepší místo pro desáté kolo LGCT než malebná aréna, kde předvedou své umění nejlepší jezdci světa.
 
Francie na domácí půdě bude chtít také předvést to nejlepšíabychom jmenovali alespoň některé jezdce, tak v Chantilly budou závodit Penelope Leprevost, Simon Delestre, Philippe Rozier, Roger-Yves Bost nebo Patrice Delaveau.
 
Přímý přenos můžete sledovat online na GCT TV a Grand Prix bude vysílána živě také na Eurosportu Class Horse TV, beIN Sports a Equidia Life. 
 
 
Zdroj: Tisková informace LGCT



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE