reklama 11A

Špička změří síly v Martinicích už příští týden

Areál v Martinicích u Příbrami se stane ve dnech 7. - 10. září dějištěm dalšího ročníku Czech Equestrian Masters, mítinku, který spojuje několik jezdeckých disciplín. Podrobné informace k němu najdete v tiskové zprávě, jíž přinášíme níže...
01.09.2017 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto z CEM 2016 Jana Matušky
 
Už příští týden se uskuteční druhý ročník Czech Equestrian Masters, který se koná od 7. do 10. září v jezdeckém areálu v Martinicích. Startovní listiny jsou až na několik posledních volných míst v doprovodných soutěžích zcela zaplněné. Poslední možný termín pro přihlášení přes JIS je 4. září.
 
Je nám ctí, že na závodech mezi rozhodčími pro drezuru přivítáme pana Dietera Schuleho, výjimečnou osobnost mezinárodního drezurního sportu. Pan Schule rozhodoval mimo jiné na World Equestrian Games v Cáchách (2006), na OH v Athénách (2004), na World Cup Final v Las Vegas (2007) a na mnoha dalších prestižních akcích po celém světě.
 
Jednou z novinek letošního ročníku bude vyhlášení ceny pro nejatraktivnější tým CEM 2017, vítězové obdrží 10 000 korun. Složení týmů určí losování, které proběhne ve čtvrtek 7. září okolo 20:00. Do pátečního poledne umístí organizátoři na Facebook CEM fotografie jednotlivých družstev a zvítězí ten tým, který do neděle 10. září nasbírá nejvíce lajků, sdílení či komentářů. Nejatraktivnější tým vyhlásí organizátoři během nedělního slavnostního ceremoniálu a dekorování vítězů.
 
V sobotu 9. září proběhne drezurní a skokový trénink pro děti, které se účastní závodů (přesný čas organizátoři upřesní přímo v Martinicích během prvních dvou dnů). Trénink povedou čeští špičkoví jezdci Zuzana Zelinková a Jan Štětina (skoky) a Tereza Hábová a Hana Vášáryová (drezura).
CEM 2017 představí také dvě sportovní novinky, a to skokovou soutěž v maskách a Derby, kde se ve startovním poli objeví mimi jiných vynikajících jezdců i Robert Pokorný.
 
Zdroj: tisková zpráva CEM
 



Štítky: CEMMartinice
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE