reklama 11A

CEM 2017 v Martinicích obohatí derby soutěž

Jezdecký areál v Martinicích na Příbramsku se již připravuje na další z vrcholů sezony. Tím bude druhý ročník Czech Equestrian Masters, který ve dnech 7. až 10. září 2017 spojí parkury s drezurou. Novinkou bude nedělní John Deere Derby 2017…
16.08.2017 15:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Stejně jako v loňském roce rozpis závodů zahrnuje skokové soutěže pro pony a velké koně. Vypsané jsou vedle otevřených soutěží Pony Tour (3 kola) a Diamond Tour (2 kola). 
 
Drezurní soutěže budou zahrnovat Top Ten Cup, Challenge Cup, Novice Cup a Junior Trophy. Ve všech případech se jedná o tříkolová klání. 
 
Chybět nebude ani soutěž družstev! Z účastníků soutěží NOVICE CUP, JUNIOR TROPHY, CHALLENGE CUP, TOP TEN CUP, DIAMOND TOUR a PONY TOUR bude veřejně vylosováno max.20 týmů – vždy 1 účastník pony túry, 1 účastník skokové túry a 1 účastník drezurních túr CHALLENGE CUP a TOP TEN CUP a 1 účastník drezurních túr NOVICE CUP, JUNIOR TROPHY. Vyhodnocení týmové soutěže proběhne tak, že každý z účastníků obdrží ve svojí soutěži podle konečného umístění počet bodů – 1. místo 20 bodů, 2. místo 19 bodů atd. U drezurních soutěží bude konečné pořadí stanoveno do bodové tabulky podle dosažených výkonnostních procent v drezúrní úloze daného kola – obě kategorie dohromady. Získané body budou všem členům každého týmu sečteny ze všech kvalifikačních kol po skončení dané soutěže a disciplíny, o konečném pořadí rozhoduje absolutní součet bodů. Tým s největším počtem bodů bude vítězem, vyhlášeno bude 6 nejlepších týmů.
 
Letošní novinkou se stane nedělní JOHN DEERE DERBY. To bude postaveno s výškou skoků na kolbišti maximálně 125 centimetrů (rozhodování dle tab. C, čl. 277).
 
Rozpis a další informace najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže, nebo na adrese: www.czechequestrianmasters.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE