reklama 11D

Kotalík sedlal dva vítězné koně při MŠMK Martinice

V neděli 13. srpna zakončily Martinický šampionát mladých koní finálové soutěže čtyř- až osmiletých koní. Nejvíce se dařilo Matějovi Kotalíkovi, který sedlal vítězné koně dvou věkových kategorií, a to mezi šestiletými i sedmi- a osmiletými…
13.08.2017 18:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Ve finálové soutěži s handicapem pro sedmi- a osmileté koně na překážkách vysokých 135/140 cm se představilo 33 koní z nichž se do rozeskakování probojovala dvanáctka bezchybných. Smolná chyba zabránila ve vítězství Kamilovi Papouškovi, který zde sedlal Nadala Z a do cíle rozeskakování dojel v nejrychlejším čase. Z vítězství se tak radoval nejrychlejší mezi bezchybnými Matěj Kotalík v sedle svého svěřence Aramise 16. Na stříbrnou příčku se postavila Adéla Půlpánová spolu s koněm Fantastico – S. Elitní trojici na stupních vítězů doplnili Aleš Opatrný a Kaizar-A.

O poznání méně čistých výsledků čítal základní parkur šestiletých koní vysoký do 130 cm. Zde v rozeskakování odstartovala elitní pětka, která zvládla základní parkur bez jediného trestného bodu. V jednoznačně nejrychlejším čase dojel do cíle bezchybného rozeskakování Matěj Kotalík spolu s Shadow 3. Na stříbrný stupínek se postavila Petra Boháčová, která zde sedlala Cimburu 1. Na třetí příčku stačil výsledek Václava Horkého a April Z.

Mezi pětiletými nenašel přemožitele Kamil Papoušek v sedle Great Feelinga, který absolvoval základní parkur včetně rozeskakování s výškou překážek do 120 cm bezchybně. S nulou dorazila do cíle obou částí i druhá Petra Boháčová spolu se Zetou 2. Jinak tomu nebylo ani na bronzové příčce Filipa Doležala a Caro 2.

V nejmladší hodnocené věkové kategorii zazářil Miloslav Příhoda spolu s Darcy 3. Další úspěch si připsal zde stříbrný Matěj Kotalík v sedle Contos II. Trojlístek na stupních vítězů čtyřletých doplnil Martin Štorkán, který zde sedlal Dynamite Demma Z.

Výsledkové listiny z celého mítinku naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE