reklama 11C

Sobotní druhé kvalifikace martinického MŠMK

Na sobotu 12. srpna byly přesunuty původně páteční druhé kvalifikační soutěže čtyř věkových kategorií při Martinickém šampionátu mladých koní. Na start se tak postavili pětiletí, šestiletí a v handicapové soutěži také sedmi- a osmiletí koně...
12.08.2017 20:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

ilustrační foto: Lukáš Klingora

Mezi pětiletými klisnami, valachy a hřebci dokázalo překonat nástrahy parkuru vysokého 115 cm z celkového počtu třiatřiceti startujících elitní desítka koní bez zatížení jediného trestného bodu. Pro dělené první místo si tak dojel nejrychlejší Kamil Papoušek v sedle Great Feelinga. Se třemi koňmi získal zlatou příčku Miloslav Příhoda, a to spolu s Mystic VD Wellington, Catar 1 a Quibcona. Další dva vítězné koně sedlal Filip Doležal (Caro 2 a Darko C) i Filip Žlábek (Escarda U a Limbo U Z). Bezchybný výkon si připsal také Matěj Kotalík v sedle Idefix Del Laghetto a Martin Štorkán a Haloodan.

V soutěži pro šestileté koně se nejvíce dařilo německé dvojici. Na první místo se na parkuru s výškou překážek 125 cm postavil Johannes Holzeder, který zde sedlal PSS Daddy Cool.

Soutěž s handicapem pro dvě nejstarší věkové kategorie tohoto mítinku ovládl Matěj Kotalík spolu s Aramisem 16. Na parkuru vysokém 130/135 cm odstartovalo bezmála čtyřicet koní, z nichž deset dokázalo dojet do cíle parkuru bez jediného trestného bodu.

Kompletní výsledkové listiny spolu se startkami naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže… 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE