reklama 11B

Šobichová bezchybná při pátečním CSI Antverpy

Další závodní den mají za sebou na CSI v Antverpách tři české jezdkyně, a to Lada Šobichová a sestry Emma a Charlotte Augier de Moussac. Během pátečního dne 21. dubna se dařilo Ladě Šobichové, která při CSI2* dokončila parkur bezchybně…
21.04.2017 21:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Lada Šobichová závodila v soutěži 135 centimetrů vysokém, kde se chyby na překážkách přepočítávaly na vteřiny. Česká jezdkyně sedlala svoji letos devítiletou klisnu L´Amour a podařilo se jim dokončit bezchybně. O umístění mezi nejlepšími je připravil pomalejší čas, dvojice však předvedla dobrý výkon.

Stejně byla hodnocena i soutěž při CSI5*, kde odstartovala za Českou republiku Emma Augier de Moussac. Přestože se s Kanonjou nevyhnula jednomu shození, probojovala se do elitní patnáctky. Předvedla totiž na parkuru 145 centimetrů vysokém velmi rychlou jízdu a díky tomu, že se jí chyba přepočítala jen na trestné vteřiny, porazila i některé bezchybné dvojice. Nakonec skončila tato česká dvojice čtrnáctá.

Během pátku se představila i Charlottě Augier de Moussac, a to v soutěži při CSI1*. S koněm Jules Verne dokončila s jedním shozením.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE