reklama 11D

Čtvrteční vrchol CSI5* Antverpy pro Farringtona

V Antverpách se ve dnech 19. – 23. dubna konají závody CSI5*. O výsledcích českých jezdkyň, které v Belgii závodí i v nižších kategoriích, informujeme v samostatných článcích. Jak dopadli světoví TOP jezdci v hlavní čtvrteční soutěži, se dočtete níže
21.04.2017 13:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Kent Farrington ovládl čtvrteční stopětapadesátku v Antverpách. Na ilustračním snímku s Creedance. Foto: GCT / Stefano Grasso

České jezdkyně Charlotte de Moussac a Lada Šobichová závodí v Antverpách v kategorii CSI1* respektive CSI2*. Emma de Moussac reprezentuje ČR v kategorii nejvyšší. Výsledkům Češek se věnujeme samostatně. Příspěvky najdete v souvisejících článcích níže. 
 
Čtvrtek 20. dubna přinesl dvě soutěže v rámci pětihvězdové úrovně. V dvoufázovém skákání do 145 cm vyhrála domácí dvojice Jérome Guery a Icarus před dalším belgickým jezdce Thierry Goffinetem s Navarrem UK. Na třetím místě dojel Michael Whitaker (GBR) s Jb´s Hot Property.
 
Hlavní soutěží dne byl večerní klasický parkur s rozeskakováním s překážkami do 155 cm. Z čtyřiceti dvojic se po bezchybném základním kole dostalo do rozhodující části třináct. Druhý jezdec světového žebříčku Kent Farrington (USA) s valachem Sherkan d'Amaury zvládl i kurz rozeskakování bez chyb a v čase 32,91 si dojel pro vítězství.
 
Na druhém místě skončil rovněž bezchybný Ital Piergiorgio Bucci s koněm Casallo Z, jehož čas měl hodnotu 33,11 sekund. Francouzská jezdkyně Pénélope Leprevost dojela třetí v sedle hřebce Vagabond de la Pomme.
 
 
 



Štítky: CSIskokyAntverpy
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE