reklama 11C

Předposlední kvalifikace KMK se odehraje v Suché

Seriál skokových chovatelských soutěží Kritérium mladých koní se blíží k závěru. Mladé parkurové koně čeká 10. srpna jedenácté kvalifikační kolo, které hostí Suchá u Litomyšle. Poté bude na řadě Ostrava, po níž vše dospěje do zduchovického finále.
09.08.2016 09:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Chovatelksá série KMK pod taktovkou SCHČT spěje k letošnímu finále. Zbývají dvě kvalifikační kola - v Suché a v Ostravě. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Jedenáctý a zároveň předposlední kvalifikační závod skokového KMK hostí ve středu 10. srpna Suchá u Litomyšle. V přehledech startujících figuruje den před jeho konáním necelá čtyřicítka koní. Nejstarší věková kategorie šestiletých se pravděpodobně bude slučovat do jedné soutěže klisen, valachů a hřebců.
 
Nejpočetnější startovní pole se tradičně utká v kategorii koní narozených v roce 2012. Klisen je deset, valachů a hřebců sedm. Pětiletých klisen je nahlášeno osm, a ve stejné věkové kategorii dorazí čtyři startující v soutěži valachů a hřebcůNejstarší věková kategorie přilákala pět klisen, hřebci jsou však jen dva
 
Co do klubového zastoupení bude mít velmi silnou ekipu JK Hapax, kde se tradičně mladých parkurovým koním věnují Karel Polák a Kateřina Mestenhauserová. Šest koní dovezou z SKL Trojanovice, všechny jezdí Lucie Strandlová, své zastoupení bude mít i ZH Tlumačov, Stáj Kincl a pořádající JK Hřebčín Suchá.
 
Startky a výsledky budeme aktualizovat v záznamu závodů – v odkazu níže.



Štítky: KMKskokySuchá
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE