reklama 11A

V Tachově se konalo deváté kolo skokového KMK

Série chovatelských závodů Kritérium mladých koní v parkurovém skákání má za sebou letošní deváté kolo, jež se jelo v Tachově. V celkem pěti soutěžích brali tři vítězství mladí koně z Jezdeckého klubu Hapax. Podrobnosti k výsledkům čtěte v článku.
21.07.2016 11:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Tachovské kolo Kritéria mladých koní se konalo 20. července a bylo devátým zastavením této série. Ve skupině šestiletých koní došlo z důvodu nízkého počtu startujících ke sloučení soutěže valachů a hřebců s klisnami. V mladších kategoriích proběhly soutěže odděleně. Třikrát první místo brali koně z JK Hapax.

V kategorii čtyřletých hřebců a valachů dostal nejvyšší známku 25,000 kůň Harco-N, kterého sedlala Kateřina Mestenhauserová právě z JK Hapax. Dalším z reprezentantů klubu byl pětiletý Gondeliaz, jehož prezentoval Karel Polák. Získal známku 25,600. Do třetice zvítězil zástupce Hapaxu ve sloučené soutěži šestiletých. Manasquan M Z v sedle s Polákem získal 25,900.

V soutěži čtyřletých klisen vyhrála Quinatana 2, jež si vyskákala s Lucií Šímovou hodnocení 24,800. Mezi pětiletými klisnami byla nejúspěšnější Marleen, kterou jezdil Jiří Mayer.

KMK se přesouvá do Brna, kde se koná další kolo 3. srpna.

Výsledky z KMK v Tachově najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE