reklama 11D

Mariánské lázně byly dalším dějištěm KMK

Ve středu 15. června proběhlo další kvalifikační kolo Kritérií mladých koní, a to v disciplíně skoky. Pět soutěží hostil areál v Mariánských lázních a právě zástupce tohoto klubu, Václav Nágr a Atascha B Z, zvítězili v nejtěžší kategorii šestiletých…
15.06.2016 18:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Pro nižší počet startujícíchšestileté kategorii se tato soutěž nakonec spojila. Nejlepší výsledekopravdu vysokých hodnocením zde předvedla domácí dvojice Atascha B Z a Václav Nágr. Od Romana Drahoty obdrželi celkem 28,5 bodů, když se všechny tři známky dostaly na hodnotu 9,5 bodů.  Druhý dokončil Jakub Štěrba a Warness (25,6) před Zdeňkem Hruškoukoněm Contrast HG (25,2).

Mezi pětiletými hřebci a valachy se nejlépe předvedl Go-On T.S. vedený Jakubem Štěrbou, a to s výsledkem 25,8 bodů. Dále se dařilo Karlu PolákoviGondeliazem (25,5) a Jiřímu LužoviGylordem-S (25,2). O něco nižší hodnocení bylo možné vidět u stejně starých klisen. Stejně jako při posledním kole na Suché, i tentokrát se radoval Jaroslav Jindra, když nejlépe předvedl klisnu Gina 11 (24,9). Druhá dokončila klisna Lettuce s Václavem Nágrem (24,7) a na třetí místo dosáhl Jiří Mayer a Marleen (24,5).

Nejlepší čtyřletou klisnou se stala TashitaVáclavem Horkým, mezi hřebci a valachy zvítězil Harco-N a Kateřina Mestenhauserová.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE