reklama 11A

Druhá část sezony KMK odstartovala ve Zduchovicích

Sezona parkurových chovatelských závodů známých jako Kritérium mladých koní vstoupila do své druhé poloviny. Sedmé kvalifikační kolo se odehrálo ve středu 6. července ve Zduchovicích. Podrobnější informace se dočtete v příspěvku níže.
06.07.2016 17:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Sezona závodů skokového KMK se tradičně dělí na dvě poloviny, a pro druhou část se zvyšuje obtížnost soutěží, které jsou pro mladé koně připravené. Právě druhou část otevřely Zduchovice, kde se ve středu 6. července jelo sedmé kolo
 
V konkurenci třinácti klisen ročníku 2012 se nejlépe prezentovala Zaira Colata po Colato R, kterou sedlala Veronika Krajníková. Mezi stejně starými hřebci a valachy zvítězil Dartoni (Darco) s Kateřinou Hanušovou.
 
Pětiletým klisnám kralovala Gina (Drosselklang II), kterou prezentuje Jaroslav Jindra a kategorii hřebců a valachů ovládl Crosby DK (Cachas) s Jiřím Tmějem v sedle. O rok starší kategorii vyhrál písecký Warness po Warrant s Jakubem ŠtěrbouMezi šestiletými klisnami nenašla konkurentku Falino (Wietvot), která předvedl Rudolf Doležal.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže.
 
Kompletní informace ke KMK najdete v tomto odkazu.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE