reklama 11D

Opava hostila další skokové kolo KMK

V úterý 12. července se v Opavě Kateřinkách uskutečnilo další kvalifikační kolo Kritérií mladých koní. Ve skokových soutěžích se představili 4-6 letí svěřenci. V kategorii hřebců a valachů se podařilo Marku Klusovi hned dvakrát zvítězit…
13.07.2016 10:17  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

Marek Klus předvedl poprvé ten den nejlepší jízdusedle čtyřletého Sterlinga, když dosáhl na hodnocení 25,8 bodů a s náskokem jednoho bodu zvítězil. Podruhé se tento jezdec radoval naopaknejstarší šestileté kategoriiHřebce Carebis předvedl velmi dobře, neboť obdržel 27 bodů. To byla druhá nejvyšší udělená známka během toho dne.  Nejlepší hodnocenívýbornými body získala Kateřina Kubrickášestiletou Lentilkou 3. Na konto totiž nasbíraly 28 bodů.

Stáj Mustang se během dne radovala ještě jednou, a to díky Miroslavě ŠkanderovéSchicki Micki mezi pětiletými klisnami (24,8). Jedno vítězství přinesla i domácí dvojice, a to Jiří Hruška a pětiletý Giggs. Ti získali 26 bodů. V poslední nezmíněné kategorii čtyřletých klisen se nejlépe předvedla Carpala-Peli vedená Lucií Strnadlovou.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE