reklama 11A

Poslední šance koupit levnější vstupenky na VP

S koncem školního roku končí také období slev na vstupenky na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou. Už jen do 30. června je totiž možné koupit lístky na stání je za 149 korun. Více se dočtete v tiskové zprávě Dostihového spolku...
29.06.2017 10:30  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: Ivan Krejza

S koncem školního roku končí také období slev na vstupenky na 127. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou. Už jen do 30. června je totiž možné koupit lístky na stání je za 149 korun. S prvním prázdninovým dnem se budou v síti Ticketportal prodávat už za plnou cenu 190 korun. 
 
Letošní 127. Velká pardubická s Českou pojišťovnou odstartuje sice až druhou říjnovou neděli, praxe minulých let ale ukazuje, že s nákupem vstupenek je dobré si pospíšit. Kromě lístků na stání, které je možné v první fázi zakoupit ve dvou vlnách slev, totiž mizí vstupenky k sezení. Jejich cena se podle typu tribun pohybuje od 250 korun výše a zájem o ně je veliký.
 
„V minulých letech se nám stávalo, že některé tribuny byly vyprodané už na konci prázdnin,“ připomíná místopředseda představenstva a výkonný ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba a dodává, že letos jsou místa k sezení navýšena. „Díky spolufinancování ze zdrojů Pardubického kraje jsme pořídili novou mobilní tribunu s kapacitou 87 míst. Instalovali jsme ji mezi stávající tribuny G a F nedaleko cílové podkovy.“  V systému předprodeje je tato tribuna označena pod písmenem K.
 
Vstupenky je možné koupit v síti Ticketportal, případně v informačních centrech. Děti do 140 cm výšky (bez nároku na místo k sezení), ZTP, TP a ZTP/P mají vstup zdarma.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE