reklama 11A

Zelená kvalifikace na VP bude i o dalších sportech

V sobotu 24. června budou mít zájemci o start ve 127. Velké pardubické s ČP další příležitost splnit kvalifikační podmínky. Dostihový mítink ale samozřejmě nebude jen o kvalifikaci, ale také o sedmi dalších dostizích. A také o doprovodném programu...
16.06.2017 14:04  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A

 

HRAJEME SI S BARVAMI

Závodiště si opět bude hrát s barvami. Protože se první „červená kvalifikace“ setkala u návštěvníků (zejména žen) s pozitivním ohlasem, bude Dostihový spolek v tomto trendu pokračovat. Fanoušci měli příležitost hlasovat na facebooku a zvolit si barevný dress code. S malým náskokem zvítězila barva zelená. Pořadatelé tak vyzývají návštěvníky dostihového mítinku, aby přišli v zeleném oblečení nebo své outfity doplnili zelenými doplňky. 
 

PARDUBICKÉ SPORTY

Dostihy, hokej a basketbal. To jsou tři sportovní odvětví, která se největší měrou zasloužila o přízvisko „Pardubice, město sportu“. A právě tyto tři sporty teď potáhnou za jeden provaz. V rámci kvalifikačního mítinku bude na závodišti podepsáno memorandum mezi Dostihovým spolkem, hokejovým klubem HC DYNAMO a basketbalovým klubem BK Pardubice. „Motto tohoto projektu zní „Máme společné geny“ a věříme, že společně se nám podaří více a lépe propagovat pardubické sporty – tedy i naše dostihy,“ komentuje ředitel Dostihového spolku a.s. Martin Korba. V rámci podpisu memoranda se uskuteční také autogramiáda sportovních hvězd všech tří klubů – tedy hokejistů, basketbalistů i osobností z dostihového prostředí. 
 

RODEO

Už tradiční součástí červnového mítinku je ProRodeo Tour. Letos se tu uskuteční 4. kolo rodeového seriálu, které bude pokračovat ještě v neděli. Ve finále seriálu ProRodeo Tour pořadatelé vypisují sedm disciplín, jednotlivá kola ale bývají doplněna ještě o další doplňkové disciplíny. K vidění tak je nejen lasování či oddělování dobytka, ale taky divácky atraktivní rychlostní disciplína „Barel Race“. Jezdci v jednotlivých kolech sbírají body pro kvalifikaci na National Finals ProRodeo. Tradiční součástí pardubického rodea je i dostih westernových koní vložený do doprovodného programu „tradičních“ dostihů. 
 

ŠACHY 

Ve druhé polovině července budou Pardubice hostit Mezinárodní festival šachu a her Czech Open 2017. Tradiční pozvánkou bývá i možnost zahrát si šachovou partii na velké zahradní šachovnici na dohled od paddocku.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE