reklama 11C

Pořadatel MČR pony vyzývá k předběžným přihláškám

Na webu pořadatele skokového a drezurního MČR pony 2017 ve Zduchovicích se objevila výzva pro všechny případné účastníky, aby se hlásili předběžně a co nejdříve přes JIS ČJF. Pořadatel chce připravit vhodný časový harmonogram.
28.06.2017 13:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Na zduchovickém webu se uvádí:

 
Prosíme všechny zájemce o účast na MČR pony 2017 ve skocích a drezuře o spolupráci. Vzhledem k prvnímu ročníku s novými věkovými kategoriemi nemáme představu o případném počtu účastníků a tak ani o časových možnostech MČR. Jelikož chceme připravit co nejpříjemnější program s co nejhladším průběhem, dovolujeme si vás požádat o předběžné přihlášky na MČR pony přes systém JIS.
 
K těmto předběžným přihláškám prozatím nejsou vyžadovány kvalifikace, jde pouze o informativní počet, a tak se týká i jezdců, kteří kvalifikace teprve budou plnit, ale s účastí počítají. Přihlášky se tedy v tuto chvíli nebudou potvrzovat. Po souhrnné přihlášce přes oblasti tak, jak je dle rozpisu požadováno, budou kvalifikace ověřeny, ze systému odstraněny dvojice bez náležitých kvalifikací a potvrzeny přihlášky kvalifikovaným dvojicím.
 

Na závody v JIS ČJF se dostanete v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE