reklama 11B

Pony-games cup v severomoravských Trojanovicích

Malí i vetší závodníci se sešli v sobotu 10. června v Trojanovicích, kde proběhlo již 4. kolo letošního Pony-games cupu. K velké radosti pořadatelů se jej zúčastnily i týmy z Polska, které se českými pony-games inspirovaly již v loňském roce…
11.06.2017 22:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Protože tamní klub je proslulý prací s dětmi od raného věku, tak se na úvod jel turnaj „Benjamínků“. V něm bylo možno podle potřeby využít i doprovodu na hřišti, díky čemuž jsme mohli sledovat „zápolení“ i tří a čtyřletých jezdců v sedlech malých shetlandů, které vedli jejich náležitě pyšní rodiče. Turnaj měl velikou diváckou podporu a bravurní výkony všech týmů ukázaly, jak dobrou pedagogickou pomůckou pony-games jsou.

Následoval turnaj dvojic do 14 let, který se stejně jako ten předchozí jel kvůli silnému dešti v hale. Na start se jich tentokrát postavilo devět. Po napínavých osmi hrách vybojovala vítězství domácí dvojice T. Valštýnová a L. Ondřejová a upevnila tak svoji vedoucí pozici v průběžném žebříčku PGC.

Odpoledne ukázalo beskydské počasí svoji vlídnější tvář a týmové soutěže se již jely na venkovním hřišti. V první, kterou byla kategorie U 12, se nejlépe dařilo modrému trojanovickému týmu, který zvítězil o čtyři body před druhými jezdci z Polska. A stejná barva si odnášela zlato i z turnaje do 18 let, kde však o vítězi rozhodoval až rozstřel mezi dvěma domácími týmy. Nicméně při závěrečném dekorování byli oceněni všichni zúčastnění, a tak si každý jezdec odnesl něco na památku z vydařeného severomoravského turnaje.

Další kolo PGC se pojede již tuto sobotu 17. června v Židovicích na Lounsku. Přihlášky lze zasílat až do středy 14. června a veškeré potřebné informace naleznete na ZDE.

zdroj: tisková zpráva Pony-games




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE