reklama 11A

Červnové Martinice přivítají poníky i velké koně

Druhý víkend v červnu se martinické kolbiště otevře pony soutěžím. V termínu 10. – 11. června se uskuteční závody Pony Weekend. Tím však program v Martinicích v šestém měsíci nekončí. Dalšími připravovanými závody je oblíbený Memoriál Jana Papouška..
30.05.2017 21:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pár poslední volných míst na startovních listinách je v současné chvíli k dispozici na závodech Pony Weekend 2017, které se uskuteční druhý červnový víkend v termínu 10. – 11. června v Martinicích. V sobotních stylových soutěžích si jezdecké dvojice můžou připsat cenné body do Stylšampionátu Pony 2017. V sobotu a neděli je pak možné bodovat do Plzeňské Jump Tour 2017 v kategorii pony. Vrcholem tohoto mítinku budou nedělní soutěže SP a STP, Ceny společnosti Equiservis. Autorem parkurů bude Zdeněk Krpela.

Na přelomu června a července jsou pak vypsané oblíbené závody Memoriál Jana Papouška, které se uskuteční v termínu 30. června až 2. července. Stavitelem tohoto mítinku bude Marco Behrens, který následně bude připravovat parkury na Mistrovství České republiky. V současné chvíli jsou již přijímány přihlášky závodníků i objednávky boxů. Vzhledem ke každoročnímu velkému zájmu pořadatelé žádají o včasnou registraci.

Pro závodní dvojice je připraveno nově zrekonstruované kolbiště areálu Equitana Martinice.

Zdroj: Tisková zpráva – Equitana Martinice




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE