reklama 11C

Pozvání na Pony-games cup do Mělníka

V sobotu 1. července začínají prázdniny a v JK Mělník připravují pro děti turnaje v pony-games. Přijet může každý včetně těch začínajících. Můžete se něco dozvědět i z pravidel PG, o nichž bude hovořit mezinárodní rozhodčí Pierre-Luc Portron...
25.06.2017 08:47  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Úvodní povídání o pravidlech bude začínat v 9.30. Jeho cílem je poskytnout ucelený pohled na rozhodování her a také odpovědět účastníkům na jejich otázky týkající se soutěží nebo tréninků. Vše bude probíhat pod dohledem P-L Portona z Francouzské jezdecké federace, se kterým české pony-games dlouhodobě spolupracují a který patří k renomovaným odborníkům v této disciplíně (letos bude mj. rozhodovat i ME, které se koná v srpnu ve Velké Británii).

Dále pořadatelé plánují seznamovací turnaj pro děti do 11 let. V něm budou mít jezdci povolen doprovod na hřišti a startuje v 11.15. Děti i jejich rodiče a trenéři si tak mohou zkusit pedagogickou disciplínu, která hravou formou rozvíjí nejen jezdecké dovednosti a vytváří dobrý vztah k poníkům, ale učí i spolupráci v týmu a respekt k ostatním.

V pravé poledne bude zahájen turnaj dvojic do 14 let, kde najdeme na seznamu osm her z úrovně 1. Následují týmové soutěže – nejmladší kategorie PGC neboli U 12 a poté nejstarší, U 18.

Diváci i soutěžící se mají tedy na Mělníku nač těšit, a tak pořadatelé doufají v hojnou účast v obou táborech. Podrobné informace ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE