reklama 11D

Pony-games Cup 2017 jde v srpnu do finále

Seriál akcí zaměřených na jezdecký týmový sport pony-games vyvrcholí v srpnu. V sobotu 5. srpna se v Olomouci, na kolbišti Equine Sport Centre, pojede jeho osmé kolo a stejně jako loni bude předskokanem Moravského šampionátu tříletých klisen…
27.07.2017 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Na poslední kolo i finále se týmy přesunou do Zduchovic, kde 14. a 15. srpna pony-games zahájí mistrovský pony-week. Jsou připraveny vždy tři kategorie: do 12 let, do 14 let a do 18 let. Zatímco U12 i U18 se jedou v týmech, do U14 nastupují dvojice.

Pokud jste se ještě žádného turnaje nezúčastnili a máte chuť to nyní zkusit, určitě neváhejte! Česká jezdecká federace zastřešuje pony-games již druhým rokem jako svůj pedagogický projekt. Společně se spolkem Pony-games CZ pořádá řadu vzdělávacích akcí, jejichž hlavním cílem je představit výuku pomocí hry a nabídnout dostupnou aktivitu pro všechny jezdecké kluby.

Možnost vyzkoušet si školu hrou a navíc pod vedením A. Ribaulta, specialisty na pony-games z Francouzské jezdecké federace, budou mít ve Zduchovicích úplně všichni zájemci. Na neděli 13. jsou totiž plánovány tréninky rozdělené podle úrovní jezdců a nepotřebujete na ně mít ani tým (mohou se přihlásit i jednotlivci) ani materiál (ten pořadatelé plánují zapůjčit). Druhý den, v pondělí, se pojede poslední kolo PGC otevřené všem týmům a dvojicím. A v něm se rozdělí poslední body, které rozhodnou koho pošlou do úterního finále. Na jeho průběh bude dohlížet mezinárodní rozhodčí P.-L. Portron, který ihned po jeho skončení odlétá rozhodovat ME do Velké Británie.

Podrobné informace k závodům i k pravidlům pony-games naleznete ZDE.

Text a foto: Alžběta Mašková




Štítky: Pony-gamesPGC
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE