reklama 11A

Páteční starty české ekipy ve Wiener Neustadtu

ikonka

Čeští jezdci nechyběli na startu ani pátečního dne 24. srpna. V rakouském Wiener Neustatdu se při CSI2* celkem třikrát prosadili v elitní desítce. Jednalo se o soutěže Elite Tour II a také Medium Tour, která uzavřela tento závodní den…
24.08.2018 21:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V závěrečné Medium Tour se přihlášení jezdci představili na parkuru 135 centimetrů vysokém, který byl hodnocen na čas. Z české ekipy se dařilo Sofii Najmanové, která překonala všechny nástrahy tohoto parkuru bez chyb. S Casanovou S si tak s nulou na kontě dojela pro deváté místo konečného pořadí. Více jak třicet dvojic přitom absolvovalo tuto soutěž bez trestných bodů. Čas tak hrál poměrně velkou roli.

V Elite Tour II se na dekorovanou příčku dostala Anna Lani Novak, když si dojela pro páté místo. V soutěži 120 centimetrů vysoké sedlala Last Minute 64. Jednalo se zároveň o nejlepší české umístění v rámci pátečního dne. Osmou příčku pak taktéž po bezchybném výkonu získala v témže parkuru Alžběta Malcová s Fantasy B.

V nejtěžší soutěži pátečního dne jsme bohužel neměli české zastoupení v rozeskakování. Do něho se v Big Tour na parkuru 145 centimetrů vysokém probojovalo celkem čtrnáct dvojic. Nejlepší český výkon podal Aleš Opatrný, který s Clintgoldem dvakrát chyboval.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE