reklama 11C

Čtvrté místo Hrušky v šampionátu Wiener Neustadt

ikonka

Hlavní skokovou soutěží pátečního dne 17. srpna byl v rámci mezinárodního mítinku CSI2* v rakouském Wiener Neustadtu šampionát tohoto města. Jednalo se o soutěž 145 centimetrů vysokou, v níž skončil Jiří Hruška na skvělé čtvrté pozici…
17.08.2018 21:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Český reprezentant Jiří Hruška sedlal v této náročné soutěži klisnu Oridu-M. Po bezchybném základním kole se společně s dalšími sedmnácti jezdci kvalifikoval i do rozeskakování.

V něm se jediné české dvojici opět dařilo, a i napodruhé si na konto připsala nula trestných bodů. Dosažený čas 47,60 vteřiny nakonec stačil na pěkné čtvrté místo konečného pořadí. V soutěži podala dobrý výkon i Lucie Strnadlová, která s Fall River Blue VDL pouze jedenkrát chybovala.

V Elite Toue II na parkuru 120 centimetrů vysokém se dobře prezentovala Alžběta Ducká, která s klisnou Kira 3 obsadila po bezchybné jízdě pěkné třetí místo. Do elitní desítky se probojovala také Tina Laryšová, která sedlala Darlinga. Jejich výkon stačil na šestou příčku. Elitní desítku pak uzavřela Alžběta Malcová s Fantasy B.

Dobrý výsledek se podařil i v závěrečné páteční soutěži. Na parkuru Medium Tour se po bezchybné jízdě umístila na deváté pozici Nikola Bieliková, která sedlala Veporu. Velice dobrý čas zaznamenal Jiří Hruška, s klisnou Acoradia MX I2M ho však o umístění v elitní trojici připravila jedna chyba.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE