reklama 11A

Ondřej Zvára míří do Doha na finále LGCT 2015

Katarská metropole Doha hostí ve dnech 12. – 14. listopadu finále letošní série Longines Global Champions Tour. Jedna z nejprestižnějších akcí neuteče českému reprezentantovi Ondřejovi Zvárovi, který se chystá do Kataru s dvěma koňmi.
21.10.2015 19:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ondřej Zvára a Cento LanoIlustrační foto: archiv Jezdci.cz

Ondřej Zvára prožívá vydařenou sezonu 2015, korunovanou třetí příčkou v Grand Prix při CSIO5* v Barceloně. Pro účast na finále LGCT žádné speciální pozvání nepotřeboval, využil místa, které mu poskytl trenér další české reprezentantky Emmy Augier de Moussac aktivní jezdec Vincent Voorn, jelikož se sám k účasti nechystá.
 
Organizátor pochopitelně na základě výsledků Ondřeje Zváry jeho přihlášku přijal. A tak se náš jezdec opět v sedle Cento Lana a Carmen Arcus setká na kolbišti i v zákulisí závodů s největšími světovými hvězdami.  
 
V neděli 8. listopadu odlétají oba koně z belgického Liege. Jezdec žádnou zvláštní přípravu neplánuje. Klisna Carmen Arcus závodila 9. – 11. října v Olomouci při GP Jana Kutěje, Cento Lano je v klidovém režimu, ale už pomalu začne trénovat, jelikož sezona ještě nekončí. 
 
Více k LGCT v Doha najdete ZDE 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE