reklama 11C

Zvára v prvním kole GP Barcelona s 1 bodem za čas

Skvělé kolo má za sebou český reprezentant Ondřej Zvára a Cento Lano. V nedělní Grand Prix dne 27. září při CSIO5* v Barceloně je 0,63 vteřiny připravilo o bezchybné konto a obdrželi jeden trestný bod. Tento skvělý výsledek by měl stačit na 2. kolo…
27.09.2015 16:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ondřej Zvára a Cento Lano. Foto archiv Kateřiny Návojové

Ondřej Zvára předvedl další výborný výkon a na velmi náročných závodech dokázal v Grand Prix s výškou překážek 155 centimetrů dokončit první kolo bezchybně, o nulu ho připravil jeden bod za překročený čas. Ten však na konto naskočil mnoha dvojicím a po uběhnutí více jak poloviny soutěže se pouze sedmi jezdcům podařilo dokončit bez shození a v čase. A každá příčka může hrát po skončení prvního kola roli.

Závěrečná soutěž CSIO5* v Barceloně, kde se představil český tým při finále Poháru národů, se jede jako dvoukolová soutěž. Do druhé části závodu se podívá 25% nejlepších umístěných z kola, případně všichni bezchybní. Do této soutěže se nahlásilo přes 70 dvojic, takže se očekávat, že by se český jezdec po skvělém výkonuprvním kole měl podívat i dál.

Na startu se představí ještě Emma Augier de MoussacCharly Brown, tedy nejlepší dvojicečeském týmuprvního kola Poháru národů. O jejím výkonu a celkovém pořadí vás budete opět informovat.

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE.   




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE