reklama 11A

OH Rio: v drezuře v polovině 1. kola vedou Němci

Ve středu 10. srpna odstartoval v Riu olympijský závod v drezuře. V prvním kole se jede úloha Grand Prix, která je, vzhledem k počtu dvojic, rozdělena do dvou dní. Úvodní den ovládli Němeci, kteří drží první dvě příčky i průběžné týmové vedení.
10.08.2016 21:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Středa 10. srpna přinesla první kolo drezurní soutěže. Úloha Grand Prix se počítá jako úvod do soutěže jednotlivců a zároveň i týmů. Do Ria na OH se kvalifikovalo šedesát dvojic, a v zahajovacím dni okusilo soutěžní obdélník třicet z nich
 
Po třiceti odjetých úlohách je zřejmé, že trenérka německého národního týmu nepasovala své svěřence do role favoritů nadarmo. Ze čtyř německých dvojic mají za sebou své jízdy dvě. Dorothee Schneider na Showtime FRH a Sonke Rothenberger na Cosmo. A přesně v tomto pořadí se jezdci usadili na prvním a druhém průběžném místě. Logicky tak drží Němci i průběžnou první příčku v hodnocení družstev. Vzhledem k tomu, že zítra se představí Němky Kristina Broring-Sprehe a Isabell Werth je evidentní, že soupeři Němců v soutěži týmů budou mít těžkou práci
 
Třetí příčku v individuálních výsledcích má zatím v polovině prvního kola Britka Fiona Bigwood na Orthilia. Čtvrtý je průběžně Edward Gal (NED) na Voice. Nizozemci jsou zároveň druzí v družstvech, počítá se však pouze výsledek právě Gala, přestože v první polovině měla startovat i Adelinde Cornelissen. Ta své účinkování vzdala kvůli zdravotním problémům Parzivala.
 
Ve čtvrtek 11. srpna se pokračuje druhou polovinou startovního pole. Soutěž družstev bude uzavřena 12. srpna úlohou Grand Prix Special. Finalisté jednotlivců se o cenné kovy poperou o tři dny později.

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY NAJDETE TADY

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016: VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ ZDE

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016 V ČESKÉ TELEVIZI

 
 



Štítky: OHRiodrezura
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE