reklama 11A

Nedělní závěr GCT v Mexiku se starty Prague Lions

ikonka

Během neděle 25. března se všichni tři jezdci týmu Prague Lions představili při skokových zkouškách jedoucích se při CSI5*. Nejlepší výkon se podařil v nejtěžší soutěži Anně Kellnerové, která sedlala Calcourta Falklund a dokončila bezchybně...
26.03.2018 18:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejvyšší soutěží byl během nedělního dne při CSI5* parkur 155 centimetrů vysoký, který se jel s rozeskakováním. Na startu nechyběli ani všichni tři zástupci týmu Prague Lions.

V tomto velice kvalitně obsazeném startovním poli se podařilo šestnácti jezdcům dokončit základní kolo bezchybně a postoupit do rozeskakování. Mezi nimi byla i česká jezdkyně Anna Kellnerová, která absolvovala tuto soutěž s koněm Calcourt Falklund. V rozeskakování inkasovala 8 trestných bodů a skončila na konečném patnáctém místě.

Gerco Schröder dokončil základní kolo s koněm Glock´s Cognac Champblanc s jednou chybou. Holger Wulschner se účastnil tohoto parkur s koněm BSC Cha Cha Cha a připsal si na konto 8 trestných bodů.

Tento německý jezdec se však velice dobře představil v jiné soutěži nedělního dne, a to v parkuru s výškou překážek 150 centimetrů. S koněm Bsc Skipper totiž skončil po bezchybné jízdě na sedmé pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: David Horváth/CET




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE