reklama 11B

Paris Panther ve vedení po prvním dnu GCL v Mexiku

ikonka

Tým Paris Panther se usadil na vedoucí pozici po prvním kole při Global Champions League v Mexiko City. Ve večerních hodinách v pátek 23. března si nejlépe poradili s připravenou trasou pro týmovou soutěž, když jako jediní dokončili bezchybně…
24.03.2018 08:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

„Byl to velice dobrý start pro nás. Gregory zajel opravdu skvěle a já jsem ho musel následovat,“ řekl Darragh. „Samozřejmě to můžeme druhý den zopakovat,“ doplnil jezdec.

Čekání na další sezonu Global Champions League je u konce a 19 týmů se v Mexiko City představilo při prvním letošním kole.  V pátek na jezdce čekal parkuru s výškou překáže 150/155 centimetrů.  Pouze jeden tým si však udržel bezchybné konto, a to právě Paris Panther. V soutěži se představil Darragh Kenny s koněm Cassini Z a dále Gregory Wathelet s koněm Coree.

„Byl to dobrý start, velmi pěkný kurs a moje klisna skákala výborně,“ popsal Gregory Wathelet.

Rozdíly na předních místech jsou však minimální. Druhé družstvo London Knights ve složení Nicola Philippaerts a Olivier Philippaerts mají na kontě jeden trestný bod. Třetí jsou zatím Valkenswaard United, tedy Marcus Ehning a Betram Allen. Ti inkasovali během páteční soutěži 4 trestné body po jedné skokové chybě.

 

Kompletní výsledky po prvním mexickém kole naleznete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva GCL

Foto: Stefano Grasso




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE