reklama 11C

Úvodní den Prague Lions při GCT v Mexico City

ikonka

Ve čtvrtek večer 22. března se v Mexiku při Global Champions Tour představili jezdci v zahajovací soutěži. Na startu nechyběli tento den ani tři jezdci z týmu Prague Lions. Nejlépe si vedl Holger Wulschner, který dokončil po bezchybné jízdě dvanáctý…
23.03.2018 08:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 V úvodní soutěži s výškou překážek 145 centimetrů startovalo celkem 57 dvojic, z nichž více jak polovina dokončila soutěž bezchybně. Z týmu Prague Lions se nejlépe vedl Holger Wulschner, který s koněm Bsc Skipper dokončil bezchybně. Dosažený čas 68,93 vteřiny mu stačil na dvanáctou příčku ve výsledkové listině.

Dobrý start má za sebou také česká jezdkyně Anna Kellnerová, která v  soutěži nastoupila s koněm Calcourt Falklund a připravenou trasu parkuru dokončila s jednou chybou. Celkem osm trestných bodů si pak na své konto připsal Gerco Schröder, který sedlal koně Glock´s Cognac Champblanc.

V soutěži ukázal nejlepší jízdu španělský zástupce Eduardo Álvarez Aznar, který s koněm Fidux absolvoval parkur bezchybně a v čase 60,08 vteřiny. Se slušným náskokem na zbytek startovního pole si tak dojel pro první příčku. Do elitní trojice se dostali ještě Shane Breen (Csf Vendi Cruz) a Mégane Moissonnier (Umours Batily).

Páteční dění v Mexiku pokračuje v 19:30 hodin našeho času, kdy se koná soutěž 145 centimetrů vysoká. První kolo týmové soutěže je pak na programu od 22:30 hodin.

 

Kompletní výsledky nalezete ZDE.

Foto: David Horváth/CET




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }